Menu

Welkom bij Rondreis door Suriname – Jouw Poort naar de Surinaamse Jungle! 🌴🦜

We zijn ontzettend blij om jullie te laten weten dat onze gloednieuwe website live is en we klaar zijn om je mee te nemen op een avontuurlijke reis door de betoverende jungle van Suriname! 🌿✨

Maanden voorbereiding

Na maanden van planning, voorbereiding en opwinding, zijn we trots om onze deuren te openen en onze passie voor avontuur met jou te delen. Bij Rondreis door Suriname is reizen niet alleen een bestemming bereiken, het is het omarmen van de volledige ervaring en diepgaand genieten van de wonderen van de natuur en cultuur.

Ons Aanbod

We starten met trots door het aanbieden van drie unieke rondreispakketten en één themareis. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, culturele ontmoetingen of puur natuurgenot, onze reizen zijn zorgvuldig samengesteld om aan diverse interesses en verwachtingen te voldoen.

  1. 9-daagse rondreis: Suriname Vliegensvlug
  2. 15-daagse rondreis: Avontuurlijke Ontdekkingsreis
  3. 21-daagse rondreis: Uitgebreide Ontdekkingstocht
  4. 12-daagse slavernijgeschiedenis tour door Suriname

Wat Komt Er Nog Meer?

We willen je graag meenemen op een onvergetelijke reis, en daarom breiden we onze aanbiedingen uit! In de komende maand zullen we ons assortiment uitbreiden met losse bestemmingen en spannende tours. Dit stelt je in staat om je reis aan te passen aan je eigen voorkeuren en de juiste avonturen voor jou te kiezen.

Maand van Lancering: Speciale Korting!

Om onze lancering te vieren, hebben we een speciale traktatie voor jou. Als je vΓ³Γ³r het einde van november boekt, kun je genieten van een exclusieve lanceringskorting van €150 per persoon op al onze reizen die plaatsvinden in 2024. Dit is onze manier om je te bedanken voor het delen van dit spannende moment met ons!

Gebruik de kortingscode: LANCERING150

Lees alsjeblieft onze Actievoorwaarden voor meer informatie over deze aanbieding.

Maak Kennis met Ons Team!

Achter elke onvergetelijke reis staat een toegewijd en gepassioneerd team. In de komende weken stellen we je voor aan onze getalenteerde gidsen, reisleiders en het hele Rondreis door Suriname team. We zijn enthousiast om met jou samen te werken om jouw reiservaring onvergetelijk te maken.

Of je nu een avonturier, natuurliefhebber of culturele ontdekkingsreiziger bent, we heten je van harte welkom om onze website te verkennen, onze reispakketten te ontdekken en de wonderen van de Surinaamse jungle te omarmen.

Bezoek www.rondreisdoorsuriname.nl om je volgende avontuur te beginnen en de jungle van Suriname te ervaren zoals nooit tevoren!

Met Surinaamse groet,

Het Team van Rondreis door Suriname

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×