Menu

Meeste gestelde vragen

Zoek antwoorden op je vragen voordat je een reis boekt, zodat je precies te weten komt wat je wilt weten. Als je meer vragen hebt, kun je ons bereiken via het contactformulier.

Rondreis door Suriname biedt diverse avontuurlijke en culturele reizen aan om de prachtige en veelzijdige bestemming Suriname te verkennen. Onze reizen omvatten jungletochten, historische ontdekkingstochten, avontuurlijke excursies en meer.

Het boeken van een reis bij Rondreis door Suriname is eenvoudig. U kunt het boekingsformulier op onze website invullen of rechtstreeks contact opnemen met ons team. We staan klaar om u te helpen bij het kiezen en boeken van uw ideale reis.

De prijs van onze reizen omvat meestal accommodatie, maaltijden zoals vermeld in het programma, excursies, transfers en de diensten van ervaren gidsen. Specifieke details over inbegrepen items worden vermeld in de reisbeschrijving.

De vluchten zijn over het algemeen niet inbegrepen in onze reispakketten, tenzij anders vermeld. We kunnen u echter helpen bij het regelen van uw vluchten en u adviseren over de beste opties.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijving en iDeal betaling. Na bevestiging van uw boeking ontvangt u alle relevante betalingsinstructies.

Ja, annulering is mogelijk. De annuleringsvoorwaarden variëren afhankelijk van het type reis en het moment van annuleren. U kunt onze algemene voorwaarden raadplegen of contact met ons opnemen voor meer informatie.

De gemiddelde groepsgrootte varieert afhankelijk van de specifieke reis. Over het algemeen streven we naar kleine groepen om een persoonlijke en intieme ervaring te garanderen.

We bieden een mix van comfortabele accommodaties aan, waaronder lodges, hotels en historische woningen. Elke accommodatie is zorgvuldig geselecteerd om uw verblijf aangenaam te maken.

Ja, we bieden op maat gemaakte reizen voor groepen aan. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken en wij zorgen voor een unieke reiservaring voor uw groep.

Vanaf 01 juli- 2022 zullen reizigers die Suriname willen bezoeken voor toeristische doeleinden, de toegangsprijs moeten betalen om toegelaten te worden tot het grondgebied van de Republiek Suriname.

De toegangsprijs wordt ook wel E-tourist Card, E-toeristenkaart of Entree Fee genoemd. Wij kunnen tegen meerpijs helpen bij de aanvraag voor een Entree Fee. 

Vaccinanaties zijn niet verplicht. Wel worden er een aantal aanbevolen volgens de GGD. Het wordt aanbevolen om voor uw reis naar Suriname uw huisarts of een reisgezondheidsdeskundige te raadplegen om de juiste vaccinaties en gezondheidsmaatregelen te bespreken. Zie ook: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/suriname

Ja, afhankelijk van de aard van de excursie of activiteit kunnen er specifieke kledingvoorschriften gelden. We zullen u vooraf informeren over eventuele kledingvereisten.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. We werken samen met ervaren gidsen en zorgen voor goed onderhouden accommodaties en vervoer om uw reis zo veilig mogelijk te maken.

Ja, kinderen zijn welkom om deel te nemen aan onze rondreizen naar Suriname. We bieden familievriendelijke reizen met activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Houd er echter rekening mee dat de minimumleeftijd voor sommige reizen kan gelden.

Onze reizen zijn gevuld met diverse activiteiten, zoals jungletochten, historische rondleidingen, boottochten, culturele ervaringen en meer. Elk van onze reizen biedt een unieke en onvergetelijke ervaring in Suriname.

Absoluut! Onze reizen zijn open voor solo-reizigers die graag nieuwe mensen willen ontmoeten en samen met gelijkgestemde avonturiers willen verkennen. We bieden een vriendelijke en inclusieve omgeving voor solo-reizigers.

Uw veiligheid is onze prioriteit. In geval van onvoorziene omstandigheden of noodgevallen hebben we een goed georganiseerd noodplan en zijn we uitgerust om snel en doeltreffend te handelen.

De toegestane bagagelimiet kan variëren afhankelijk van de reis en het type vervoer dat wordt gebruikt. We zullen u informeren over de specifieke bagagevoorschriften voor uw reis.

Sommige van onze reizen kunnen fysiek veeleisend zijn vanwege de aard van de activiteiten, zoals wandelen in de jungle. We zullen de moeilijkheidsgraad van de reis duidelijk aangeven, zodat u kunt beoordelen of het geschikt is voor uw fysieke conditie.

Ja, we doen ons best om rekening te houden met speciale dieetwensen en allergieën. Laat het ons weten tijdens het boeken van uw reis, zodat we gepaste maatregelen kunnen nemen om aan uw behoeften te voldoen.

Ja, we raden ten zeerste aan om een reisverzekering af te sluiten voor uw reis naar Suriname. Een reisverzekering biedt bescherming tegen onverwachte situaties zoals annuleringen, medische noodgevallen en verloren bagage, waardoor u met een gerust hart kunt reizen.

Onze reizen worden begeleid door deskundige gidsen die meerdere talen spreken, waaronder Nederlands en Engels. U kunt dus in beide talen communiceren tijdens de reis.

×