Menu

Copyright & disclaimer

Copyright

Alle teksten, afbeeldingen, logo’s, audio en video’s, en andere materialen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van Rondreis door Suriname tenzij anders vermeld. Elk ongeoorloofd gebruik, reproductie of distributie van de inhoud van deze website is strikt verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrecht. Voor verzoeken tot gebruik van de inhoud kun je contact met ons opnemen via info@rondreisdoorsuriname.nl

Disclaimer

De informatie op deze website wordt verstrekt “zoals deze is” zonder enige garantie, expliciet of impliciet. Rondreis door Suriname doet geen enkele toezeggingen of garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie op deze website. Elke vorm van vertrouwen die je stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

Rondreis door Suriname aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor enige schade of verlies, inclusief maar niet beperkt tot directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze website of enige informatie die hierop wordt verstrekt.

We behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website, inclusief deze Disclaimer. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze Disclaimer regelmatig te controleren op updates. Door het gebruik van deze website geef je aan akkoord te gaan met deze Disclaimer.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd of onderhouden door Rondreis door Suriname. We hebben geen controle over de inhoud en aard van deze websites en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het gebruik ervan. Het opnemen van links naar externe websites impliceert geen goedkeuring van de inhoud ervan door Rondreis door Suriname.

×