Menu

Over ons


Fawaka!


Over Rondreis Door Suriname

Welkom bij Rondreis Door Suriname, dé specialist in avontuurlijke kwaliteit rondreizen door de jungle van Suriname. Onze reizen zijn ontworpen voor groepen en individuen die op zoek zijn naar een authentieke en duurzame reiservaring. Door onze reizen ontdek je de natuur, cultuur, geschiedenis en mooiste bestemmingen van Suriname op een verantwoorde en respectvolle manier.

We begrijpen dat elke reis een uniek avontuur is, een kans om de wereld op een intieme en diepgaande manier te verkennen. Daarom hebben we ons toegewijd om uitzonderlijke reiservaringen te creëren die verder gaan dan het gangbare.

A7401934

Met passie en respect

Cultuur, natuur en geschiedenis

Onze reizen zijn gericht op het ontdekken van de rijke cultuur, geschiedenis en natuur van Suriname. Je bezoekt bijvoorbeeld lokale gemeenschappen om meer te leren over hun tradities en gebruiken, je maakt wandelingen door de jungle om de flora en fauna te ontdekken, en je vaart over de rivieren om de mooiste landschappen te bewonderen. 

Bij rondreis door Suriname zijn we er trots op dat we niet de goedkoopste zijn – en dat is met opzet. We geloven in het leveren van kwaliteit boven kwantiteit, en we willen u de best mogelijke ervaring bieden tijdens uw reis door de weelderige jungle van Suriname. 

Ongeëvenaarde Expertise: Onze eigen gidsen, reisleiders en chauffeurs zijn lokale experts die de diepten van de jungle als hun broekzak kennen. Met hun diepgaande kennis, passie en verhalen zorgen ze ervoor dat elke stap van uw reis een betekenisvolle en educatieve ervaring wordt.

Exclusieve Toegang: We streven ernaar om je de meest authentieke ervaringen te bieden. Onze reizen zijn zorgvuldig ontworpen om je toegang te geven tot verborgen juweeltjes, afgelegen gebieden en culturele ontmoetingen die je nergens anders zult vinden

Persoonlijke Aandacht: Omdat we geloven dat elke reis uniek is, nemen we de tijd om jouw verwachtingen te begrijpen en aan jouw wensen te voldoen. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot het einde van jouw reis, streven we ernaar om je een persoonlijke en op maat gemaakte service te bieden.

Kwaliteit Boven Alles: We selecteren zorgvuldig accommodaties, activiteiten en partners om ervoor te zorgen dat elk aspect van jouw reis aan onze hoge normen voldoet. Je kunt erop vertrouwen dat jouw comfort, veiligheid en tevredenheid onze hoogste prioriteit hebben

Missie

Wij streven ernaar om ecotoerisme te bevorderen en duurzame reizen te organiseren die respectvol zijn voor de natuur en de lokale gemeenschappen. Reizigers inspireren en hen de mogelijkheid bieden om de betoverende jungle, de rijke cultuur, de historische schatten en de warme gastvrijheid van Suriname te ervaren.

Visie

Onze visie is om de meest gewilde reispartner te worden voor diegenen die op zoek zijn naar een authentieke en onvergetelijke ervaring in Suriname. We willen niet alleen de prachtige bestemmingen van Suriname laten zien, maar ook de verhalen, tradities en mensen die het land zo speciaal maken.

Waarde

We streven naar eerlijke en respectvolle interacties met de lokale gemeenschappen en willen ervoor zorgen dat onze activiteiten een positieve impact hebben op de natuurlijke en culturele omgeving. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit in onze diensten en werken met passie en toewijding aan het creëren van betoverende reiservaringen,

Voor wie zijn de reizen

Groepsrondreizen

Reizen door de jungle van Suriname waarbij een groep mensen samen reist onder leiding van een ervaren reisleider en/of gids.

Familiereizen

Familiereizen op maat kunnen variëren in grootte. We passen de reisroute aan de leeftijd van de kinderen en de interesses van de ouders. Kindvriendelijke accommodaties en activiteiten.

Singlereizen

Een single reis is een groepsreis speciaal ontworpen voor alleenstaanden. Dit betekent dat alle deelnemers van de reis alleenstaanden zijn en de reiservaring is gericht op het creëren van mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en contacten te leggen.

0 +

REISPAKETTEN

0 +

BESTEMMINGEN

0 +

ACTIVIETEITEN

0 K+

REIZEN VERZORGT

Kennis maken met Suriname en de jungle

We werken samen om met de beste bestemmingen en gidsen in Suriname om een van de beste reiservaringen te bieden.

×