Menu

Suriname Aan Tafel ”talkshow” bij Rotterdam Academy

Benieuwd naar de rijke geschiedenis van Suriname? Zin in een avond vol levendige gesprekken, inspirerende optredens en boeiende verhalen? Rondreis door Suriname, samen met Career Houze nodigt je uit voor de Suriname Aan Tafel ”talkshow”

Het doel is om een beter begrip te krijgen van de impact van het koloniaal- en slavernijverleden op onze hedendaagse samenleving. Met de opgedane kennis kunnen we samenwerken aan een toekomst waarin we samen bouwen aan een inclusieve en rechtvaardige samenleving.

De avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen en begrijpen van het koloniaal- en slavernijverleden en de erfenis ervan. Dit zijn onder andere historici, studenten, academici, docenten, onderzoekers en andere geïnteresseerden.

Ontmoet onze speciale tafelgasten (die we binnenkort bekendmaken!) en geniet van schitterende optredens die de Surinaamse cultuur en geschiedenis tot leven brengen. Daarnaast krijg je exclusieve info over onze aankomende slavernijgeschiedenis tour. Een avond die je niet wilt missen.

Event informatie

Wat: Suriname Aan Tafel
Wanneer: Donderdag 26 oktober 2023
Inloop: 17.30 uur
Programma: 18.00 tot 21.00 uur
Waar: Rotterdam Academy, Museumpark 40, Rotterdam

Kosten: €5,00

Belangrijk: De zit- en staanplaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan!

BESTEL HIER JE TICKET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×